Wandelcoaching in Drenthe


Waarom werkt wandelcoaching zo goed?

Wandelcoaching is één van de meest ontspannen manieren van coachen. Het buiten zijn in een gezonde natuurlijke omgeving heeft al een rustgevend effect van zichzelf. En wanneer daar een coach bij aanwezig is die luistert naar jouw verhaal, je uitdagingen en hierbij ondersteuning biedt, is dit nog fijner. De Drentse bossen rondom Borger bieden vele mogelijkheden om naar buiten te gaan.


Wandelcoaching geeft:

Ontspanning, meer rust in je lichaam en hoofd, inspiratie, creatieve oplossingen, inzicht, veiligheid, begrip, vermindering van klachten (zowel fysiek als emotioneel), goed gevoel over jezelf en een nieuwe kijk op situaties.


Wat gaan we doen?

Ik help je op stimulerende wijze om datgene naar boven te halen wat er nu leeft. We gaan als het ware de appels plukken die rijp zijn en laten de andere hangen in de zon. Je ontdekt waar je nu staat en het wordt duidelijk voor jou welk pad je in wilt slaan.

Less is more! De kunst van minder doen geeft ruimte om te laten onstaan wat er is en wat er leeft. Het probleem is vaak dat wij zelf gaan bedenken wat goed voor ons is en welke doelstellingen er behaald moeten worden. Maar een plant groeit ook niet harder omdat wij vinden dat hij morgen 3 cm groter moet zijn.

De natuur groeit op haar eigen manier en in haar unieke tempo. Wanneer wij ons overgeven aan onze eigen ‘natuurlijke’ behoeftes gaat alles vloeiender. We volgen dan onze levensstroom.

En geloof me, dan komen de knelpunten vanzelf aan het licht.


Voor wie?

Wil je meer innerlijke rust, je hoofd leeg, inzicht, patronen doorbreken waar je al zo lang tegenaan loopt? Geeft je lichaam aan dat er iets mag gaan veranderen maar weet je niet hoe? Dan ben je bij mij op de goede plek. Wandelcoaching is geschikt voor mensen die zich aangetrokken voelen door de natuur en graag buiten zijn. En daarnaast is deze manier van coachen heel laagdrempelig. Heb je nog niet zoveel ervaring met coaching en vind je het best spannend? Dan is deze manier zeer geschikt.


Door wie en waar?

De wandelcoaching wordt gegeven door mij (Angela Smit) . En graag neem ik mijn hond mee. Wil je graag je eigen hond meenemen? Hartstikke leuk en geen enkel probleem. Laat dit s.v.p. wel van tevoren weten. Indien je liever zonder hond(en) wandelt is dit vanzelfsprekend mogelijk.

We wandelen in de bossen rondom Borger (Drenthe). De coaching gaat het hele jaar door want elk seizoen heeft zijn eigen charme.


Tarief

De kosten van een sessie van ongeveer 1,5 uur is: € 55,-

Ben je voor het eerst? Print dan de flyer uit en ontvang € 5,- korting op je eerste wandeling!

Bekijk ook ons Relax Arrangement! Klik voor meer informatie hier


Meer weten of een afspraak maken?

Bel naar 0599-236008 of stuur een mail

(Praktijk Angela Smit)

Ja, ik wil graag afspreken voor wandelcoaching