Wandelcoaching Drenthe
wandelcoaching, meditatietraining en creatieve coaching
Ouder-kind wandelcoachsessie

Deze speciale wandelcoachsessie is speciaal voor jou als ouder met je zoon of dochter. Op een leuke en ongedwongen wijze gaan jullie tijdens deze wandeling meer ontdekken over elkaar en jezelf.

Want hoe goed ken je je zoon of dochter? En hoe goed kent hij of zij jou? Waar lopen jullie tegenaan? Waar lopen jullie voor weg? Of struikelen jullie samen over?

Hoewel kinderen vaak op hun ouders kunnen lijken zijn ze een eigen persoon met een eigen belevingswereld en verwachtingswereld. Wat je als ouder goed vindt of duidelijk vindt, hoeft door je kind niet als dusdanig ervaren worden.

In deze sessie draait het om elkaar echt leren kennen. Op een leuke manier, want het gaat niet om fout/goed of het maken van verwijten naar elkaar.

Ik weet uit mijn ervaring in de praktijk dat zowel ouders als kinderen erg hun best doen om het de ander naar de zin te maken. Ook al lijkt het misschien niet altijd zo. Maar het opstandige, angstige of boze gedrag van een kind is wel vaak een spiegel voor de ouders. En hoe ga je daar mee om?

In deze wandelcoaching worden geen opvoedkundige tips gegeven, want dat is niet mijn specialiteit. Mijn specialisme is erop gericht om wisselwerkingen tussen mensen (ongeacht leeftijd) te kunnen zien, verhelderen en begrijpelijk te maken.

Aan het eind van de sessie vind ik het fijn als je beter snapt hoe je zoon of dochter de thuissituatie beleeft en wat er wellicht anders zou kunnen. En andersom geldt hetzelfde.

Iedereen wil in het leven gezien worden en erkenning krijgen voor wie hij/zij is. Wanneer je moeite doet voor de ander en bereid bent om naar jezelf te kijken, komt daar heel veel moois uit voort.

Wil je weten of deze sessie iets voor jullie is? Neem dan vrijblijvend contact met me op via telefoon of mail.

Waar en door wie?
De sessies worden gegeven door mij (Angela Smit) in de omgeving van Borger.

Tarief
Het tarief voor een sessie van 1 uur is 40,-