Wandelcoaching Drenthe
wandelcoaching, meditatietraining en creatieve coaching
Mijn naam is Angela Smit en ben geboren in 1975. In 2004 ben ik in Borger neergestreken waar ik met veel plezier woon en werk.

Na mijn HBO studie Personeel en Organisatie ben ik me gaan specialiseren in het coachen en begeleiden van mensen zodat ik mensen niet alleen in hun werk kan coachen, maar ook in hun persoonlijke situatie.

Mijn passie is dat je meer uit jezelf en je leven haalt. Dat je ondanks (of misschien wel dankzij) beperkingen en moeilijkheden je aandacht richt op datgene waar je hart ligt en daarvoor gaat in overgave. Wanneer je moeilijkheden overwint, krijg je er energie, passie, inzicht en kracht voor terug.

Ik wandel graag een eindje mee op jouw levenspad en geef mijn heldere kijk op de situatie en ondersteun je bij het maken van keuzes en inslaan van nieuwe paden.
Onze viervoeter heet Laila en is 9 jaar oud. Ze is een Vizsla en staat ook wel bekend als Hongaarse Jachthond. Zoals veel jachthouden houdt ze erg van wandelen, rennnen naast de fiets en zwemmen.

Laila is een lieve en vrolijke hond. Ze is er graag bij tijdens de wandelcoaching maar dit hoeft uiteraard niet. Wil je graag je eigen hond meenemen? Dan kan dit natuurlijk ook.