Wandelcoaching Drenthe
wandelcoaching, meditatietraining en creatieve coaching

Deze enthousiasteling is er graag bij tijdens de wandelcoaching. (Uiteraard niet verplicht). Nog even blij als een paar jaar geleden, maar wel iets minder onstuimig ;-)
Waarom  werkt  wandelcoaching zo goed?
Wandelcoaching is één van de meest ontspannen manieren van coachen. Het buiten zijn in een gezonde natuurlijke omgeving heeft al een rustgevend effect van zichzelf. En wanneer daar een coach bij aanwezig is die luistert naar jouw verhaal, je uitdagingen en hierbij ondersteuning biedt, is dit nog fijner. De Drentse bossen rondom Borger bieden vele mogelijkheden om naar buiten te gaan.

Wandelcoaching geeft:
Ontspanning, inspiratie, creatieve oplossingen, inzicht, veiligheid, begrip, vermindering van klachten (zowel fysiek als emotioneel), goed gevoel over jezelf en een nieuwe kijk op situaties.

Wat gaan we doen?
Even niets! Dat lijkt tegenstrijdig, maar is het niet. De kunst van minder doen geeft ruimte om te laten onstaan wat er is en wat er leeft. Het probleem is vaak dat wij zelf gaan bedenken wat goed voor ons is en welke doelstellingen er behaald moeten worden. Maar een plant groeit ook niet harder omdat wij vinden dat hij morgen 3 cm groter moet zijn.
De natuur groeit op haar eigen manier en in haar unieke tempo.  Wanneer wij ons overgeven aan onze eigen ‘natuurlijke’ behoeftes  gaat alles vloeiender. We volgen dan onze levensstroom.
En geloof me, dan komen de knelpunten vanzelf aan het licht.

Maar we doen toch wel iets?
Ja, uiteraard. Ik help je op creatieve en stimulerende wijze om datgene naar boven te halen wat er nu leeft. We gaan als het ware de appels plukken die rijp zijn en laten de andere hangen in de zon. Door middel van leuke oefeningen, vragen, stilte, creativiteit ontdek je waar je nu staat en wordt voor jou duidelijk welk pad je in wilt slaan.

Voor wie?
Ik geef wandelcoaching zowel aan volwassenen, maar ook voor kinderen is deze vorm erg geschikt. Uit ervaring weet ik dat kinderen het ontzettend fijn vinden om naar buiten te gaan en dan gemakkelijker vertellen hoe ze zich voelen. En de hond mee vinden ze nog leuker!

Door wie en waar?
De wandelcoaching wordt gegeven door mij (Angela Smit) . En graag neem ik Laila mee (dat is een Vizsla, 9 jaar oud, altijd vrolijk). Wil je graag je eigen hond meenemen? Hartstikke leuk en geen enkel probleem. Laat dit s.v.p. wel van tevoren weten. Indien je liever zonder hond(en) wandelt is dit vanzelfsprekend mogelijk.

We wandelen in de bossen rondom Borger (Drenthe). De coaching gaat het hele jaar door want elk seizoen heeft zijn eigen charme.

Prijs
De kosten van een sessie van ongeveer 1,5 uur is: € 45,-

Wil je graag een afspraak maken?
Bel naar 0599-236008 of stuur een mail
(Praktijk Antahkarana)